PROIECTE

O PARTE DIN PROIECTELE NOASTRE

Casa A-frame 144mp

Vezi proiectul +

Casa A-frame 146mp

Vezi proiectul +

Casa A-frame 55mp

Vezi proiectul +

Casa A-frame 70mp

Vezi proiectul +

Case Peris

Vezi proiectul +

Casa Stefan

Vezi proiectul +

O PARTE DIN PROIECTELE NOASTRE

Csaa A-frame 120mp

Vezi proiectul +

Vagon-frame 70mp

Vezi proiectul +

Casa A-frame 115mp

Vezi proiectul +

Casa Retro

Vezi proiectul +

Twin Houses

Vezi proiectul +

PROIECTUL TAU CONTEAZA PENTRU NOI

Construirea casei tale de vis nu ar trebui sa fie un cosmar, daca tu o poti visa, noi o putem construi!

Inainte ca o casa sa devina realitate, aceasta se naste dintr-o viziune inspirata si dintr-o schita preliminara. In mainile unor constructori talentati si creativi, acesta schita ia viata si se transforma intr-un proiect de constructie unic si personalizat, care raspunde nevoilor si preferintelor fiecarui client in parte.

Cu fiecare detaliu luat in considerare si fiecare element pus in contextul general al designului, casa visurilor devine realitate, fiind construita din materiale de cea mai buna calitate si cu cea mai mare grija pentru fiecare etapa a procesului de constructie.

Astfel, prin intermediul muncii si al colaborarii stranse intre client si echipa de constructie, se nasc case ce depasesc asteptarile, reprezentand nu doar un loc de trai, ci si o opera de arta in sine.

Procesul de realizare

Planificarea si proiectarea

Acesta este primul pas important in construirea unei case de lemn si implica discutarea cu arhitectul sau cu firma de constructii cu privire la nevoile si preferintele proprietarului casei. In aceasta etapa se stabilesc planurile, specificatiile si bugetul proiectului.

Construirea structurii de baza

In aceasta etapa, se realizeaza constructia fundatiei casei, urmata de ridicarea scheletului din lemn si instalarea sistemelor electrice, sanitare si de incalzire, inainte de aplicarea stratului de acoperire, pentru a asigura durabilitatea si siguranta casei. In aceasta faza, se respecta cu strictete planurile si se verifica totul inainte de a trece la pasul urmator.

Finalizarea proiectului

Aceasta etapa implica adaugarea detaliilor interioare si exterioare, cum ar fi izolarea, instalarea ferestrelor, usilor, acoperisului, pardoselilor, placarilor si a altor finisaje. Acest pas este esential pentru a da personalitate si stil casei. In aceasta faza, proprietarul casei este implicat in alegerea culorilor si texturilor, in functie de preferintele sale personale.

Proiecte gandite eficient

Izolatie termica

Izolatia naturala a lemnului ajuta la reducerea pierderilor de caldura, asigurand o temperatura constanta si confortabila in interiorul casei.

Constructie rapida

Lemnul este un material usor, flexibil si usor de prelucrat, ceea ce îl face ideal pentru constructia rapida a casei.

Rezistenta seismica

Datorita flexibilitatii sale, lemnul poate absorbi mai bine miscarile seismice si poate ajuta la protejarea structurii casei si a locuitorilor acesteia.

Consum energetic redus

O casa construita cu structura de lemn poate economisi până la 30% din consumul de energie necesar pentru incalzire si racire.